Árajánlat

Szeretnék árajánlatot kapni!

zubadan-hoszivattyu-kep2

Ingyenes felmérés Budapest és Dunakanyar térségében!

Tervezés, kivitelezés, pályázatírás

Zöldparázs Kft

EMAIL-logo

Hőszivattyú pályázat

Utoljára frissítve: 2011.02.

Magánszemélyek részére

Jelenleg nincs pályázati lehetőség hőszivattyú telepítésére. A lakosság számára korábban NEP és ZBR néven elérhető pályázatok sajnos nem indulnak, annak ellenére, hogy létezik kidolgozott javaslat KÉK Program néven. A kormányzati kommunikáció sajnos nehezen követhető, nem egyértelmű, a legutóbb elhangzottak szerint lakossági program a PANEL felújításokhoz kapcsolódóan várható. Az, hogy ez milyen lehetőségeket enged hőszivattyú telepítésére, egyelőre nem ismert.

A költségvetés helyzete nem teszi lehetővé nagyszabású lakossági program indítását. Nagy valószínűség szerint amint Magyarország újra CO2 kvótát ad el, az erre a célra használható összegből valamilyen pályázat indítható lesz. Mikor, milyen, milyen célra... ez egyelőre nem ismert.

Amint a lakosság számára lehetőség lesz hőszivattyú pályázat beadására, a honlapon közzétesszük. A Zöldparázs Kft honlapján regisztrálhat hírlevélre, így gyorsan értesülhet a lehetőségekről.

hoszivattyu-palyazat-kep1

 

Pályázatok nem magánszemélyek részére

Önkormányzat, vállakozás, nonprofit intézmény az Új Széchenyi Tervben meghirdetett KEOP pályázat keretein belül juthat vissza nem térítendő forráshoz hőszivattyú telepítésére.

Budapest és a Közép-Magyarország régió nem adhat be pályázatot.

Elérhető pályázati konstrukciók:

KEOP 2011-4.9.0

KEOP 2011-4.7.0

A pályázatok letölthetők a Zöldparázs Kft honlapjáról: KEOP pályázatok

 

 

weboldal készítés, honlapkészítés, Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás